2324

23 TEMMUZ 2016 TARİHLİ KHK İLE SEHVEN KAPATILAN VAKFIMIZIN 22 KASIM 2016 TARİHLİ KHK İLE YENİDEN AÇILMASI NEDENİYLE MEŞVERET CEMAATİ TEMSİL HEYETİ'NİN 16.12.2016 TARİHLİ SABAH GAZETESİNDE YAYINLANAN TEŞEKKÜR BEYANATI.

KAMU OYUNA DUYURU
15 Temmuz gecesi devletimizin bekasına, milletimizin iradesıne , kalb-i külli ve vicdan-ı umuminin topyekün yıkım ve imhası adına gerçekleştirilmek istenen hain, alçak darbe girişimi; Elhamdulillah Cenab-ı Rabb-ı Kerim'in avn ve inayeti, Sayın Cumhurbaşkanımızın gayret ve cevvaliyeti, Sayın Başbakanımızın ve hayatını vatan uğrunda feda etmekten çekinmeyen kahraman askerlerimiz, polislerimiz ve topyekün milletimizin irade, azm ve fedakarlığı ile akim kalmıştır.

Ceneb-ı Hak, memleketimize ve milletimize böyle bir ihanet daha yaşatmasın.
Devletimizi, hükümetimizi, milletimizi hıfz ve muhafaza eylesin.

Birlikte yaşadığımız bu sıkıntılı ve sancılı dönemde 667 Sayılı Kanun Hükmündeki Kararname ile
Risale-i Nur Cemaaleri'nden "MEŞVERET CEMAATİNE' ne "ait 7 vakıf ve 1 dernek kapatılmıştır.

Kapatılan Vakıflarımız ve Derneğimiz, şükürler olsun , 677 Sayılı KHK ile açılmış bulunmaktadır.

Bu süreçte yapılan sehvin düzeltilmesi konusunda yardımlarını esirgemeyen başta:

Sayın Cumhurbaşkanımız
Recep Tayyip ERDPĞAN'a

Sayın Başbakanımız
Binali YILDIRIM'a

Sayın Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve Bürokratlarımıza

teşekkür ediyor, saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz.

Acılan Dernek ve Vakıflarımız

Ankara Hamiyet ve İrfan Vakfı(a.h.i)(Ankara)
Gediz Eğitim ve Kültür Vakfı(Kütahya)
Simav Fatih Vakfı(Kütahya)